Lid worden van V&VN?

Meer dan 85.000 collega's gingen je voor! Schrijf je nu in!

Dit zijn de belangrijkste redenen voor een lidmaatschap.

Een krachtige stem
Jij hoort met 300 duizend andere verpleegkundigen en verzorgenden tot de grootste beroepsgroep in Nederland en dus ook in de zorg. V&VN vertegenwoordigt de beroepsgroep op het ministerie van VWS, in de politiek, bij brancheorganisaties en onderhoudt contacten met de media. Zo laat V&VN jouw stem krachtig klinken. En zo heb jij invloed.

V&VN zet zich op verschillende manieren in voor deskundigheidsbevordering

 • Met het Kwaliteitsregister V&V en het Verpleegkundig Specialisten Register
 • Door projecten gericht op de toekomst of knelpunten in de zorg
 • Het ontwikkelen van publicaties en tools (richtlijnen, leidraden, zakkaartjes, etc)
 • Het aanbieden van betaalbare scholingen in de V&VN Academie (ledenkorting)

V&VN gaat metjou in gesprek

 • Via de website met jouw eigen omgeving, Mijn V&VN
 • Zo kom je in contact met andere leden, afdelingen en platforms
 • V&VN Magazine (8 keer per jaar)
 • De V&VN nieuwsbrieven Social media: Twitter, LinkedIn en Facebook
 • Het Klantenhart beantwoordt je vragen en helpt je verder

Wat biedt het lidmaatschap van de v&vn pz?

Bent u werkzaam in de palliatieve zorg en heeft u interesse voor de ontwikkelingen op dit gebied of wilt u graag een bijdrage leveren ter bevordering van de kwaliteit van de palliatieve zorg in Nederland? Meldt u zich dan aan als lid van de V&VN Palliatieve Zorg !

Wilt u lid worden van V&VN Palliatieve Zorg, dan kan dat via deze link 'lid worden' of door een mail te sturen naar de ledenservice.

Om lid te worden van V&VN Palliatieve Zorg is het noodzakelijk basislid te worden van V&VN. De totale contributie voor het lidmaatschap van de V&VN  bedraagt € 94,- per persoon per jaar voor gewone leden, en € 50,- voor studenten en gepensioneerden. Dit bedrag is als volgt opgebouwd:

 • Basislidmaatschap V&VN voor gewone leden: € 69,- (de mogelijkheid om je in te schrijven in het Kwaliteitsregister V&V is hierbij inbegrepen)
 • Basislidmaatschap V&VN voor studenten en gepensioneerden: € 28,50
 • Aanvullend lidmaatschap Pal voor profs, (V&VN Palliatieve Zorg): € 20,50

Je kunt alleen lid worden van een afdeling wanneer je eerst lid wordt van de "moederorganisatie" V&VN.

Voor individuele leden 
De contributie voor het basislidmaatschap van V&VN bedraagt voor 2017 € 69,00. Voor dat bedrag kun je gebruik maken van het complete producten- en dienstenpakket dat V&VN biedt, inclusief de mogelijkheid om je in te schrijven in het Kwaliteitsregister V&V.

Voor het aanvullende lidmaatschap van een specialistische afdeling of platform betaal je in de meeste gevallen een aanvullend bedrag. Lidmaatschap van de afdeling pal voor profs is vanaf  2016  €20,50 per jaar.

Klik hier om lid te worden via de website van V&VN.
Geef daar aan dat je ook lid wilt worden van onze afdeling.
 

Wat biedt het lidmaatschap van de specialistische afdeling palliatieve zorg,  Pal voor Profs?

 • Samenwerking met andere professionele zorgverleners
 • Bundelen van krachten, zodat we met elkaar een serieuze gesprekpartner zijn met andere beroepsverenigingen en organisaties
 • Korting op symposia georganiseerd door de eigen afdeling,  zusterafdelingen van de V&VN en andere symposiumaanbieders.
 • Korting op de tijdschriften van BSL (Bijzijn, Ned. Tijdschift voor EBP, critical care en Pallium) en 20% korting op Nurse Academy, evenals het Nederlands Vlaams tijdschrift voor Palliatieve Zorg ban uitgeverij Boom Lemma

Het secretariaat van V&VN Palliatieve Zorg is te bereiken via onderstaand mailadres. Binnengekomen berichten worden ten minste 1x per week behandeld.

Om lid te worden van V&VN en/of een van de afdelingen of platforms moet je eerst op Mijn V&VN inloggen en daarna de vragenlijst invullen en akkoord gaan met de algemene voorwaarden. Heb je nog geen Mijn V&VN-account, maak deze dan eerst aan. Als lid van V&VN sta je niet automatisch ingeschreven in het Kwaliteitsregister V&V. Nadat je de vragenlijst voor het lidmaatschap van V&VN hebt ingevuld, kun je je via de vragenlijst die daarop volgt inschrijven in het Kwaliteitsregister V&V.